vineri, 28 august 2009

Cohen se mută de lângă berea gratis

Locdul de desfăşurare al concertului lui Leonard Cohen de la 4 septembrie a fost schimbat din cauză de festival al berii. Păcat, cred că ar fi fost interesant să auzim "Democracy" cu Casa Poporului pe fundal.

"Nu am fi fost de acord ca Leonard Cohen să vină la Bucureşti" pare că a fost reacţia organizatorilor turneului. "Concertele lui Leonard Cohen se ascultă cu mâna pe buze pentru a păstra tăcerea, cu ochii închişi pentru a degusta atmosfera (...) Ne pare rău că berea bate de data asta poezia", zic şi organizatorii de la Bucureşti.

Aşa că ne luăm frumos sarsanalele şi ne mutăm pe Stadionul Iolanda Balaş Soter (Tineretului), adică taman lângă stadionul de rugby pe care am fost anul trecut să-l vedem tot pe Cohen. Parcă totuşi e mai bine aşa, printre părculeţe şi în linişte, decât printre ministere şi parchete şi mastodonţi de beton.

Da' rămâne un mister cum s-or fi gândit inteligenţii ăia din Primaria Bucureşti să dea aprobare pentru Tuborg Fest în acelaşi timp şi la doar 2-300 de metri de locul în care, cu vreo trei luni înainte, dăduseră aprobare pentru Cohen.

Niciun comentariu: