marți, 12 mai 2009

Cele mai penibile invitaţii ever

Rar s-a întîmplat să-mi aterizeze în mail două invitaţii incredibil de penibile, în plus venite de la aceeaşi persoană, aproape în acelaşi timp, dar la două evenimente diferite. La primul am râs; la al doilea am plâns. Ambele sunt scrise şi trimise de un fost ziarist. Protagoniştii ambelor invitaţii sunt nişte mega-trişti. Enjoy!

Prima invitaţie:
    Notaţi acum pe agendă ca să nu uitaţi:
    Miercuri, 13 mai, ora 19.30, la Hotelul Radisson SAS (sala Atlas), situat pe Calea Victoriei nr. 63-81, Bucureşti, vă invităm la cea mai senzaţională lansare de candidat la preşedinţie din România. Anunţul oficial al candidaturii lui Nati Meir va beneficia de prezenţa omului politic al momentului a cărui decizie în următoarele zile ar putea scinda unul din partidele aflate la guvernare. Programul artistic o va avea printre protagonişti pe cea mai controversată vedetă etno, care a bulversat topurile show-bizului autohton. Gazda lansării va fi nu mai puţin cunoscuta Monica Columbeanu.

    Evenimentul va fi mediatizat şi la nivel internaţional de o echipă a televiziunii Canal 10 din Israel, corespondentul posturilor americane CNN şi Sky News.

    Purtător de cuvânt
    Clement Sava
    0724 390 963

A doua invitaţie:
    Dan Matei Agathon, Secretarul General al Confederatiei Patronale din Industria Romaniei “CONPIROM“, va invita marti, 12 mai 2009, la ora 14.00, la “ Classa di T “ din Calea Floreasca nr. 111- 113, sector 1, la o “intalnire informala“. La intalnire vor putea fi abordate si subiecte de ordin politic de mare actualitate.

    Actiunea va fi continuata de lunch, in cadrul aceluiasi loc.

    Pentru informatii suplimentare si detalii sunati la 0724 390 963 (Clement Sava)

Niciun comentariu: