joi, 9 iulie 2009

Bătaie de joc

Singurul lucru pe care-l pot spune despre ce s-a întâmplat azi la Cotidianul e că a fost o bătaie de joc. Varianta cu coaie ar fi fost să iasă onor conducerea şi să zică "juma din redacţie tre să zboare, acu hai să decidem cine stă şi cine pleacă". Numai că pe-acolo nu s-au întâmplat demult lucruri cu coaie, deci tocmai de-asta n-ar fi trebuit să surprindă pe nimeni. Plus că totul se încadrează în politica marilor trusturi din ultimii ani, în care ziariştii nu s-au angajat, ci s-au cumpărat.

N-am să fac parabole despre calitatea ziarului sau a angajaţilor săi pentru simplul motiv că n-am mai citit un ziar dintr-un capăt în celălalt de vreo trei ani. Drept e şi că nici n-am auzit de foarte multe ori de vreo bombă lansată de Cotidianul în ultimii ani. Da' asta e vina conducerii dintr-un capăt în altul. Că dacă eşti şef şi nu eşti mulţumit de cum îţi muncesc oamenii, îi dai afară şi aduci alţii. Şi alţii, şi alţii, până merge treaba cum vrei tu.

Mă, da' oare Turcescu nu-şi dă demisia că nu poate trăi din ăia 10.000 de euro care i-au rămas după ce i-au tăiat din salariu?

3 comentarii:

alina spunea...

Pe Turcescu il intretine Oana Sarbu...

Anonim spunea...

va recomand sa aruncati o privire si aici:

http://www.andreeavass.ro/blog/2009/07/absurditatea-si-insuportabilitatea-sistemului-politic-la-romani/

cred ca a ajuns la exasperare de i-a iesit asa un text misto :)

calu balan spunea...

am ajuns niste struti, cu capul in nisip si posteriorul la dispozitia tuturor analfabetilor – sper sa nu va simtiti jigniti de exprimarea plastica, este doar realitatea!….suntem vulturi doar in businessul nostru, in zona noastra de comfort sau cand iesim din tara, asta daca nu ne trateaza vreun strain de sus ca avem pasaportul pe care il avem! Ajunge. Haideti sa ne trezim! Haideti sa luptam pentru o Romanie cu balls!

http://gandeste.org/general/treziti-va-asta-nu-e-romania-noastra/4139/