luni, 13 aprilie 2009

Foarte trist la CC Catch

Tot evenimentul a ţinut fix 1 oră şi 45 de minute.

Prima oră a fost a lui Trăistariu. Care a făcut un playback încurcat (am urmărit abilitatea de urmărire a versurilor cu buzele, de teamă să nu adorm de plictiseală, şi am văzut deraierile) cu excepţia melodiei cântate împreună cu Doina Moroşanu (super Je t'aime). Din cei 6 dansatori, unu' ştia să facă flicflacuri, una ştia să se mişte pe ritm. Ceilalţi 4 ameţeau la fiecare piruetă. Cele două invitate ale lui, 12 şi 13 ani, bune de pus pe afişe cu "nu lăsaţi copiii aşa pe stradă, că ajung victime ale traficanţilor de carne vie". A, şi poate îi spune cineva că "Ţărăncuţă, ţărăncuţă", "Drumurile noastre" sau "Ionel, Ionelule" nu e folclor, ci muzică de petrecere.

Super vedeta, pe care cică n-au remarcat-o la aeroport nici măcar organizatorii trimişi s-o culeagă, a apărut pe scenă parcă ar fi coborât la colţul blocului să-şi ia ţigări de la nonstop. Blocul fiind prin Rahova. Maieu chicios cu sclipiciuri doar în faţă, cu vedere la vergeturile de pe mâini. Curea cu "ştrasuri" asortată fie cu pantalonii de catifea care ori au fost cândva negri, ori erau maro foarte închis, fie cu adidaşii cu talpă groasă. Foarte roşie în obraji, neagră la ochi şi foarte coafată. Lumină extrem de proastă, scenă goală, public super-entuziast şi super-dănţuitor.


La un moment dat, cică "să vă cânt o melodie de pe ultimul meu album". Am crezut că e vorba despre cel mai recent album şi aud ceva nou. A fost, de fapt, pe bune, de pe ultimul album. Din 1989.

Cu toate că publicul a fost îndeajuns de încălzit încât să răspundă celor de pe scenă şi chiar să cânte porţiuni lungi din fiecare melodie, diva nu a conversat cu fanii, ceea ce duce cu gândul la un mic CD care se învârtea sălbatic producând sunete care ar fi trebuit să iasă pe deasupra corzilor vocale. Da' nu bag mâna-n foc.

Diva, de altfel, pare o femeie de treabă, care se joacă cu copiii şi dă autografe multe. Da', totuşi, evenimentul ar fi trebuit să înceapă la 19.00, iar Trăistariu şi-a început trilurile la 19.25. Disco-urile au început la 20.20, iar la 21.15 eram deja în afara Sălii Palatului.

Poze iaca aici

Niciun comentariu: