luni, 23 martie 2009

La dezintoxicare

  • Anunţ: de 36 de ore nu am folosit niciun fel de picături pentru nas. Asta dacă excludem apa de mare care-mi curge prin nări din când în când. Deci sunt în sevraj. Deci am fitilul scurt. Deci îmi cer scuze în avans pentru tot ce aş putea face/spune. Mi s-a spus că ar putea dura vreo două săptămâni. Deci doar ca să ştiţi. Mulţumesc.

3 comentarii:

ruxa spunea...

ahahahahahaha, stiu prin ce treci. eu am renuntat sa ma las. puf si respiri usurat. iti termina mucoasa, desigur, si probabil ca o sa mor in chinuri. dar de ce sa ma ingrijorez. exista oricand speranta ca o sa mor lovita de un camion. fulgerator :))

Tiribonflax spunea...

mie pur şi simplu mi-a fost prea lene ieri dimineaţă să ies să-mi cumpăr "doza" :-D are şi lenea avantaje şi dezavantaje. şi cum aveam două şpreiuri nazale cu apă de mare, am zis că trag un martiriu mic. să simt şi eu că-i post, ce naiba :::::::::)))))))))))

plus că am făcut un calcul şi am constatat că într-o lună dau pe picături aproape cât dau pe ţigări. şi-am zis să aleg, că cică-i criză şi ar trebui să facem economii hihihihihi da' am promis că de ţigări, sex şi înjurat nu mă las niciodată :-D

ruxa spunea...

o decizie de bun simt, mi se pare normal :)