joi, 19 martie 2009

În sfârşit

  • un viral cu vedete din România care susţin Earth Hour. Nu e cea mai strălucită concepţie, aş fi preferat să vorbească despre motivele pentru care sting lumina, aş fi crezut că pot scoate şi un sunet mai bun, dar e ok pentru început.

  • realizarea îi aparţine lui Zoli Toth (Sistem), ambasador Earth Hour în România. Pe blogul lui scrie că Tuborg, Mobexpert, Pfizer, Carrefour Vivantis şi Eurogsm au anunţat că vor stinge luminile (parţial sau total), pe 28 martie, între 20.30 şi 21.30. Pe site-ul oficial al evenimentului apare şi Vodafone. Din câte ştiu eu, autorităţile din 7 oraşe au anunţat că participă şi ele (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Iaşi, Botoşani şi Tulcea).

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Speram sa nu ne arunci intr-un colt.Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrii ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar sa ai propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine. ASTEPTAM SA TE SI INSCRII; PAGINA CU INSCRIERI ESTE PE SITE PE SITE
Acesta este comunicatul:
"Mesaj important pentru bloggerii din Capitala!
Pe 30 mai sarbatorim Ziua Bloggerilor Bucuresteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiectii, târguri de blogging, expozitii, vânzari de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informatii si înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim"

Nu este o competitie unde premiile se dau dinainte, vor fi doar oameni destepti acolo...