miercuri, 10 decembrie 2008

Mă scuzaţi că îndrăznesc

  • da' oare cum se simt zilele astea 70% dintre ăia care s-au dus la vot? Adică oare cum e să fi votat cu PD-L pentru a te opune PSD şi invers, iar acum să-i vezi mozolindu-se pentru ciolan?
Deci de ce ar fi trebuit să mă duc la vot? De ce aveaţi impresia că doar absenţii de la vot sunt ignoraţi în deciziile politice? Cum e să fi şi fu**t şi cu banii luaţi?

3 comentarii:

Anonim spunea...

pai e cam asa: astia care s-au dus la vot au fost de doua ori trasi in piept. de cei care fac prietesuguri necurate o data dar - pentru ca asta sa fie posibil - trebuia sa lipseasca de la vot cei care nu au fost si care daca n-ar fi votat cu unii ar fi votat impotriva altora. mai precis daca aia care nu au fost mergeau, e posibil ca asta sa nu se fi putut intimpla. sau sa se intimple, dar nu vom sti niciodata, pentru ca nu au fost la vot. simplu, nu? :)

Tiribonflax spunea...

nu e deloc simplu. nu pune în cârca absenteismului alegătorului ipocrizia şi ciolănismul politicianului. legătura e întotdeauna inversă.

şi ştim foarte bine că şi dacă s-ar fi dus toată lumea la vot tot nu avea nimeni 50%+1. că de-asta s-a inventat sociologia şi matematica.

deci tot asta ar fi făcut. s-ar fi bătut pentru fundul lor şi nu ar fi întrebat pe niciun alegător dacă e de-acord sau nu cu ce fac ei.

Anonim spunea...

Daca stiam ca voi fi tradat de partidul pe care l-am votat, nu ma mai prezentam la vot! Acum ma simt ca impiedicat. Ce face omul cand se loveste cu dreptu-n stangu'? Normal, se impiedica! Deci alesii nostri au facut din noi, o natie de impiedicati! Si asta numai pentru ciolan! O seara linistita!
http://www.neacostache.com/2008/12/10/alianta-strutocamilistica/