joi, 18 decembrie 2008

Guvernul nebuniei maxime

  • Dacă mai aveam nevoie de o confirmare a faptului că decizia de a nu merge la vot a fost corectă, apăi am primit-o cu vârf şi îndesat.
Nu că aş fi votat vreodată cu PD-L sau PSD. Da', mă oameni buni, cum dracu' să faci un guvern cu aşa oameni? Unde-i reforma clasei politice promisă de toţi pe toate gardurile? Unde-i lupta împotriva baronilor şi a comunismului şi a corupţiei, când PSD a reînviat o bună parte din cabinetul Năstase?

Pe ce lume trăiţi, mă nebunilor? Cine naiba s-ar fi gândit că o să mai asociem nume ca Ecaterina Andronescu, Constantin Niţă, Gabriel Oprea,
Dan Nica sau Ilie Sârbu cu funcţii din Guvern? Sau cine ar fi reuşit să spună, fără să râdă isteric, că Elena Udrea va fi ministru? Sau cine s-ar fi aşteptat ca impostura Monicăi Iacob-Ridzi să-i aducă o asemenea responsabilitate? Sau la câte oare se mai pricepe Vasile Blaga? Sau de ce e Videanu ministru, când pe el nu l-a mai interesat primăria generală, că i se părea că-i ocupă prea mult timp? Şi ce caută Paleologu în haznaua asta?

Cum să te gândeşti la noua echipă guvernamentală fără să simţi cum ţi se prăjesc neuronii?

Niciun comentariu: