marți, 7 octombrie 2008

Era o vreme când ne plăceau genericele lungi :)

12 comentarii:

hadean spunea...

mah, ce v-a apucat pe toatele cu sandi bell asta? :-))

Tiribonflax spunea...

care toate?

Anonim spunea...

Ghici ciuperca cei?,sau cine-i?,cu ochii verzi,buna la suflet si uneori de buna ce e mai i-a si plase,este jignita si umilita uneori si mult mai multe aspecte de acest gen, nu mai zic nimic altceva,"ochii aproape verzi",incearca sa va dea de inteles anumite asemanari dintre acel personaj de desene animate si alta persoana.Tot aceeasi pers.anonima ca si la Innu.Hai ca sti cine sunt Hadean.

Anonim spunea...

scuza-ma si fara suparare mi-am scris numele ca si la innu dar am vazut caci s-a afisat cu anonim.

Tiribonflax spunea...

domnu' anonim, nu vă înţeleg. n-am idee ce încercaţi să-mi comunicaţi.

poate încercaţi cu ceva mai multă logică şi coerenţă. şi fără să vă daţi drept hădean că nu vă crede nimeni.

Tiribonflax spunea...

adi, ai un "impersonator" in drumul taberei. cam nasoala zona, dar si asta face parte din pretul platit pentru faima :-D

hadean spunea...

:-)))))sa vezi ce nasol o sa se simta mintenas, ca am inceput sa tin regim. pa calorii bune-bune :-))
zic toate ca am mai vazut si pe alte bloguri de fete imagini cu sandi bel asta in ultima saptamana:-)

Tiribonflax spunea...

o fi ceva care pluteste in aer cu sandy bell :-D

eu mi-am amintit de ea ca am scotocit in celalalt laptop si-am regasit www.coucoucircus.org :)

Anonim spunea...

Niciodata nu mi-a trecut prin cap asa cava,am vrut doar sa-mi expun parerea la sub. scris de innu,apoi am vrut sa-l ajut pe Adi sa inteleaga cine sunt,deci daca am spus "cu ochii verzi,buna la suflet.....etc", asa dar nu pot fi barbat,si plus de asta mi-am cerut scuze mai jos si am explicat ce s-a intamplat,imi cer scuze inca odata si te rog sa nu fie cu suparare pt. ca mi-am spus parerea in leg. cu filmuletul dar uite caci si in viata reala se pot intampla asemenea comportamente la unii oameni,precum e tratata sandi bell de catre unii prieteni ,asa se intampla si cu unii oameni,au acelasi comportament,scuze pt. confuzie si daca lui Adi ii spune ceva de numele "Ilink" atunci totul s-a rezolvat,m-a amuzat putin ceea ce i-ai spus lui, dar nu am de ce sa ma simt nasol pt. ca in primul rand eu nici nu stiam caci el tine regim,e f. bine pt. el,iar in leg.cu cartierul ai gresit.Si totusi pt. ca ai adus vorba despre el dupa parerea mea e totusi un cartier linistit si frumos in comparatie cu altele am locuit acolo si nu am avut de intampinat nici o problema cu absolut nimeni.Nu spun caci altele ar fi urate dar unele mai lasa de dorit, in domeniul curateniei,strazilor fara canalizare,iluminarea lor,la 6 cand plec la serv. e bezna pe aleile mele,apoi curatenia,etc.Te rog inca odata sa nu fi suparat pt. ca am postat asa, dar am bifat si la nume si la openID si nu am putut sa postez cu numele.Si in cazul acesta se rezolva si la innu cu raspunsul.Oricum scrie-ti cu totii foarte frumos si lucruri interesante si spune-ti lucrurilor pe nume.Daca ar fii asa ca voi si alti oameni ce bine si frumos ar fi,cam asa sunt si eu, si poate de aceea deranjez sau supar pe cate unii,dar de adevarul uneori supara f. tare.Si nu am stiut caci esti tu.De acum in colo am sa stiu.Bafta la scris in continuare la cat mai multe subiecte interesante la toti.(ca drept dovada imi spune caci e parola gresita ,cum sa se intample una ca asta si ieri tot cu aceeasi parola am trimis,nu are cum sa fie gresita).

Tiribonflax spunea...

măi femeie, oricine ai fi, scoate calculatorul din priză şi ia-ţi medicamentele. apoi du-te la şcoală şi învaţă limba oficială a ţării. după care get a life.

lasă omul în pace.

şi nu mai scrie aici, că şterg tot.

hadean spunea...

asta ca sa vezi si tu ce greu e sa fii eu :-))))

ilink spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.