marți, 6 mai 2008

PSD- Dotare, fiţe sau paranoia?

Echipa de campanie a PSD-ului ori lucrează pe mac-uri, ori încearcă să de impresia asta. MIRON MITREA psdcampanie2008@mac.com - aşa arată mailul de pe care presa primeşte, de azi, agenda electorală a pesedeilor (da, am scris adresa în clar ca să-i năpădească spam-urile hihihi). De ce-o fi o adresă făcută pe platcorma .mac, şi nu e pe psd.ro, ştie cucu.

Io mă pot gândi, de exemplu, la varianta că în partidul ăla nimeni n-are încredere în nimeni. Şi-atunci mai bine-ţi laşi mailurile de campanie pe servere pe care să nu le poată buchisi oricine. Că, e drept, pentru un cont adevărat .mac îţi trebuie programul instalat, logic, pe un mac. Dar, la fel de bine îşi foloseşte şi trial-ul de 60 de zile pe care-l poţi folosi online de pe orice PC. Aşa cum pot eu folosi în următoarele 60 de zile tiribonflax[at]mac[dot]com (doar n-o să asmut spam-urile şi pe mine).

Da' totuşi, atât de mare e neîncrederea încât să trimiţi şi mailurile oficiale către presă de pe o adresă de-asta externă?


Mnoa păi pentru asta merită o dedicaţie muzicală. Ţineţi-o tot aşa, bre!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Good point! probabil e vorba de un modus operandi made Mitrea, telefoane, macuri, chestii dastea pregatitoare pentru propaganda gri.
Semantic