joi, 8 mai 2008

Domnul Thomas şi întrebările mele superficiale

M-am uitat la "Oprah" (yeah, well, it happens to the best of us sometimes), la vestita ediţie cu bărbatul însărcinat. Acu, e drept, pot fi o grămadă de dezbateri fizico-medicalo-psiho-religioase pe tema asta. Da' cred că trebuie să mai treacă o vreme pentru asta, să realizăm totuşi cum stă treaba. Că e imposibil să digeri aşa ceva într-un timp scurt.

Da' până atunci io-mi pun nişte întrebări de o superficialitate fantastică:
  • domnul Thomas zice că i s-a transformat clitorisul într-un soi de penis luând testosteron. Dacă e atât de simplu, de ce alţi transsexuali plătesc bani grei pentru implant?
  • domnul Thomas zice că şi-a păstrat organele de reproducere femeieşti pentru că a vrut să nască un copil, dar în acelaşi timp şi-a dorit să fie un bărbat şi că ăsta e un sentiment normal. Câţi dintre cei nascuţi direct bărbaţi şi-au dorit să nască un copil?
  • domnul Thomas zice că prima sa sarcină a fost extrauterină şi astfel şansele de a rămâne din nou însărcinat au scăzut la jumătate. Înseamnă că nu a fost in vitro, ci inseminare artificială şi un copil rezultat din spermă donată si ovulele domnului Thomas. Deci domnul Thomas are ciclu. Nu-l încurcă penisul când poartă tampon?
  • domnul Thomas zice că o să fie o familie normală, el va fi tatăl, iar soţia lui mama. Cum îşi vor convinge fiica să nu spună la grădi că bebeluşii vin din burtă de la tata?

Mnoa cam atâta mă întreb io acu. Să nu creadă cineva că am ceva împotriva bărbatului însărcinat. E loc pentru toţi pe lumea asta. Un lucru, însă, e clar: sex will never be the same for me, knowing that my clit is just a very small penis :-D

4 comentarii:

hadean spunea...

adică my penis is just a little bit bigger clit?whusssaaa!

hadean spunea...

să nu zic "ioi"

Tiribonflax spunea...

ezact ::::))))) mnoa nu că-l vezi în altă lumină acuma? :::::)))))

hadean spunea...

:-)))))))))))))))))))))
in alt intuneric