joi, 15 mai 2008

Cu multă tristeţe despre campania electorală din Baia Mare (II)

Mnoa ca să nu credeţi că imaginaţia s-a oprit la o budă şi-un copil cu aparat foto. Era musai să apară şi publicitatea negativă, că altfel nu se putea.

Avem una bucată spot cu copil care pronunţă Dolca sau Dulca, în condiţiile în care numele candidatului de care încearcă să facă mişto e Dolha.


Şi mai avem una bucată spot parodie după celebrele jingle-uri de la Radio Guerrilla. Ăsta măcar poate provoca bună dispoziţie pentru cunoscători la vederea lui Simi Marcovici la costum şi cravată. Autorul încearcă să ne spună prin opera sa că între candidatul PNL Cristian Anghel, primarul în exerciţiu, şi cel al PSD, Mircea Dolha, e blat.


Cu ocazia asta io m-am convins că Imagistica Advertising n-are nimic de-a face cu spoturile. Mea culpa. Clujenii-s vinovaţi doar pentru că au pus în practică găselniţa cu baia mică. Da' nu pot zice cine e autorul. Pot spune doar că băimărenii ar exclama "Da măăăăăăăă, chiaaaaar!", dacă i-ar auzi numele. :-D

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ai dreptate: macar suntem un popor amuzant :)

hadean spunea...

marcovici rulează!!!:-)))
dar suntem ai naibii de amuzanţi, fără discuţie
ce zizi tu de un băiat din oradea, vuşcan parcă, el s-a desprins din psd şi acum le dă la gioale, a apărut într-o emisiune electorală recent şi a astat cu spatele toată emisiunea. pentru că pe spatele tricoului său scria" de dinozaurii de care nu s-a ocupat meteoritul, mă voi ocupa eu". ăsta e planul lui pentru oradea dacă îl votează oamenii. că dinozaurii, pun pariu că nu o să-l voteze, din motive lesne de înţeles.

Tiribonflax spunea...

e modă mai nou ca oameni al căror nume începe cu v să se desprindă din psd şi să le dea la gioale? e şi în baia mare un caz recent de-ăsta :-D