miercuri, 14 mai 2008

Cu multă tristeţe despre campania electorală din Baia Mare

Am râs bezmetic atunci când am văzut spotul cu "Alba Iulia, trezeşte-te!", da' acuma nu-mi mai vine să râd. Că e vorba de Baia Mare. Sau doar baia mare, de fapt, dacă e să mă iau după primul spot. Groaznic.


Grozăviile au fost realizate de clujenii de la Imagistica Advertising.

APDEIT: Într-un comentariu la Andrei cineva spune că nu Imagistica ar fi făcut cele două penibilităţi. Acu, sincer, nici io n-aş recunoaşte c-am făcut aşa ceva, indiferent câţi bani aş fi luat pe ele. De campania lui Corin Cherecheş se ocupă Imagistica Advertising, iar oamenii din jurul lui Corin spun că cele două clipuri sunt parte integrată din campanie. Un personaj local, care se învârte prin aceeaşi lume, dar are interese legate de concurenţii lui Cherecheş, zice că Imagistica e răspunzătoare. Acu, sincer, cine le-a făcut să se spele pe cap cu ele.

10 comentarii:

hadean spunea...

mai rău decât ce?
:-))))

hadean spunea...

ferit-o dumnezo!

Anonim spunea...

Doamne... mi-era jena sa apar in asa ceva, dar si sa mai platesc pentru asta?! nici nu stiu ce reactie sa am... ca si eu vreau baia mare :)))))

Anonim spunea...

le-o fi facut imagistica sau nu, habar n-am. eu stiu campanii foarte faine facute de ei, de aia imi vine greu sa cred.
O sursa buna din BM, de-altfel omul care mi le-a aratat, zice ca s-ar putea sa fie facute de televiziunea pe care o detine candidatul. Nu stiu, nu-s din oras :)

Dar cred ca nu asta conteaza, ca prost nu e cine cere. Omul ala, insa, a acceptat sa iasa pe piata cu ele. Isi face o campanie electorala pe baza lor si a altor grozavii, ca brosurile cu BAIA MOARE. si vrea sa fie primar. Asta ar fi maxim de amuzant, daca n-ar fi foarte trist

Anonim spunea...

se pare ca v-ati pierdut cu totul simtul umorului.
nu e nimeni vinovat ca sunteti atat de stresati si incruntati...
poate o zi relaxanta, la piscina, v-ar prinde bine !

Tiribonflax spunea...

@ andrei - acu că zici mă gândesc că spoturile se potrivesc foarte bine cu televiziunea pe care o are corin. samănă a ceva ce-ar face axa tv.

pe mine m-a surprins foarte neplacut imagistica in campania lui corin. auzisem lucruri bune despre ei, nu mă asteptam să fie atât de penibili.

@ sorin - n-ai înţeles nimic :)

Anonim spunea...

acuma, no, sincer si in ce te priveste pe tine, tiribonflaxa mica si frustrata, mi-as fi dorit sa fi altfel...
dar numai atata o dat Bunul Dumnezeu...

Tiribonflax spunea...

sorinel, de ce eşti tu masochist? de ce-ţi pierzi vremea cu oameni mici şi frustraţi?

şi unde ţi-ai lăsat bunul simţ? sau l-ai avut vreodată? cum de ai obrazul să-mi calci pragul şi după aia să-mi dai o palmă?

nu te obosi să răspunzi, ţi s-a terminat timpul la vorbitor.

x spunea...

rupeeeeeeeeee!
am ras de m-am spart!
:))

Anonim spunea...

NU REALIZAREA E DE VINA , CI CONCEPTIA!!! SPECIALISTII AU FACUT CE AU CERUT CEI DIN STAFF...INTERESANT AR FI DE STIUT CINE ESTE CEL CARE LE A GANDIT! PROBABIL MARIAN ILEA - SUNT IN NOTA SI GANDIREA LUI LUDICA
PACAT ...LA AXA SUNT CATIVA BAIETI SUPER DESTEPTI: CRISTI; SERGIU;CLAUDIU...BANI ARUNCATI IN APLAUZELE LUI PREDA !