duminică, 11 mai 2008

Băi, prostia e molipsitoare?

Corina Drăgotescu a gândit amplu şi-a deschis gura: "Mă întreb dacă CNA îl va sancţiona pe preşedintele Băsescu". Ha? Pen' ce? E moderator? Patron de televiziune? Cum să-l sancţioneze pe preşedinte o instituţie care veghează asupra audiovizualului? Să-l pedepsească pentru că, ieşind din restaurant cu Blaga, nu a întors spatele camerelor de filmat? Sau mai nou CNA sancţionează şi încălcarea Constituţiei?

Să dea Doamne-Doamne să vă mai sacţioneze pe voi încă o dată, că iar l-aţi dat pe Blaga pe ecran în afara emisiunilor electorale.

Băi fraţilor, e clar că vouă vă merge gura mai repede ca mintea, da' pentru asta sunt şi soluţii farmaceutice. Şi, în plus, decenţa v-ar impune să vă închideţi în baie până vă vindecaţi.

Chiar credeţi că suntem atât de cretini încât să nu ne dăm seama că întâlnirea asta între Băse şi PD-L n-ar fi avut nicio valoare politică dacă nu s-ar fi "întâmplat" să fiţi voi acolo şi să vorbiţi despre ea?

P.S. Să nu credeţi că mă leg de Realitatea din dragoste pentru Antena 3. Ntz. Da' la A3 mă uit tare rar. De obicei la Leno, Săptămâna de ştiri şi documentare. Restul mi se pare mult prea greu digerabil. Prefer să râd de proşti şi inculţi, decât să mă enervez pe perverşi şi mincinoşi.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Imi place P.S.-ul. Sintetizat bine.