marți, 20 mai 2008

Back

Mnoa deci trecu şi prima zi de după schimbarea prefixului. Geaba-m aşteptat io înţelepciunea despre care se spune că vine cu vârsta, n-a venit. Io m-aşteptam să simt deşteptăciunea pătrunzându-mă de cum deschid ochii. Mnoa dă-i pace, vorba chinezului. Nici nu-s mai înţeleaptă, nici nu m-au năpădit brusc ridurile şi nici nu mi s-a terminat brusc viaţa, în ciuda a ce mi-au zis babele din sat de la mama. :-D

Mnoa deci ce-am pierdut ieri, ocupată fiind cu alte priorităţi, recte (scuze) lichide cu grade şi alimente cu muuuuuuult zahăr:
  • Andrei Crivăţ s-a autoambiţionat şi, plecând de la ideea mea cu culegerea de spoturi electorale cretine, a făcut un blog separat, pe care să-l hrănim cu toţii, să se simtă şi cretinismele în largul lor. Sprijinul, mai ales moral, vine din partea lui Mordechai şi a mea. :-)
  • Pe aceeaşi temă, a apărut şi spotul nr. 5 din tembela campanie din Baia Mare. Îl puteţi vedea la finalul mesajului.
  • N-am văzut "Meciul serii", producţia politică a lui Lazarov, aia pe care ar fi trebuit s-o comenteze Gheorghe, da' o comentează moralul Tatulici. (P.S. Mie mi-e drag Gheorghe, din alte motive decât cele legate de ieşirile lui publice, da' mie nu mi-i clar ce s-a întâmplat miercuri. Nici din înregistrarea video, nici din declaraţiile poliţiştilor, nici din reacţia Realitatea TV şi nici din interviul Gheorghe în EVZ).
  • N-am reuşit să notez toate inepţiile pe care le-am prins în zbor trecând pe lângă televizoare pornite pe Realitatea. Da' ştiu c-au fost câteva bune.
  • N-am mai apucat să-mi caut garsonieră de închiriat şi peste 10 zile trebuie să mă mut.
  • N-am văzut în reluare House-ul de pe AXN, c-am adormit.
P.S. Ioi bine-i să stai pe-o bancă lângă verdeaţă şi să scrii pe blog :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Lasasem si pe blogul electorale un comment cu asta, las si aici, ca mi s-a parut funny:
http://youtube.com/watch?v=xh1h8QLF5-k