marți, 22 aprilie 2008

Codrin Ştefănescu are un defect: nu prea ştie vorbeşte româneşte

E greu să-ţi faci site de campanie şi să anagajezi nişte oameni competenţi? Se pare că da. Pe site-ul lui Codrin Ştefănescu (tancul.ro - muahahaha), la o simplă citire în diagonală am găsit cinci greşeli. Două cuvinte inventate şi trei scrise greşit.

9 comentarii:

Anonim spunea...

E mic copil. Uita-te la Gusa:

http://blagasilegea.blogspot.com/2008/04/gusa-pe-urmele-lui-videanu.html

moshu49 spunea...

:) o fi "ţâncul.ro" şi nu "tancul.ro" :P

Tiribonflax spunea...

@ mihai - e bun şi guşă la limba română :)

@ moshu - lol

Anonim spunea...

Esti aur! Ai facut corecturile inainte ca site-ul sa fie lansat. Mai sunt cateva zile de santier, e posibil sa mai gasesti greseli. Nu ezita sa ni le semnalezi, ne scapi de capul limpede. Ramanem datori, data viitoare platim. Deocamdata, doar multumim.

Tiribonflax spunea...

@ anonim - deci Bucureştii au fost împânziţi cu fluturaşi cu tancul.ro înainte să fie lansat site-ul? nu ar fi o greşeală şi mai mare de strategie decât greşelile de scriere?

Anonim spunea...

Ba da, o mare greseala. Suntem incompetenti, pe bune!

Tiribonflax spunea...

îţi umblă foarte des degetele pe taste când scrii anonim, nu-i aşa? foarte curajos.

Anonim spunea...

Clar. Agramati, incompetenti si anonimi. Sunt motive solide ca data viitoare sa luati voi contractul. Sa nu mai fie atata suferinta si agitatie.

Tiribonflax spunea...

asta vă doare pe voi, contractul? adică vă arde la buzunar, ha? foarte bine. când eşti plătit să faci o treabă, ai grijă s-o faci aşa cum trebuie.

iar contractele de genul ăsta vi le puteţi băga în locul ăla în care n-ajung razele soarelui. nu ne interesează. nici pe mine, nici pe cei apropiaţi mie.