miercuri, 9 aprilie 2008

Bătaie pe Ziua Tatălui

Recunosc că nu-s foarte în temă cu subiectul, nu l-am prins decât cu juma de ochi prin pauzele pubicitare. Da' am înţeles că Bergenbier, prietenii ştiu de ce vrea să avem Ziua Tatălui pe 5 mai. Booooon.

Acu, problema mea e că în mailul meu a aterizat azi un protest la adresa demersului cu prietenii ştiu de ce, semnat de Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (cum să poţi zice titulatura asta fără să râzi?). Că câr, că mâr, că "întreaga campanie publicitară "5 mai – Ziua bărbatului, zi liberă" jigneşte bărbaîii din România, deoarece aceştia sunt prezentaţi drept băutori de bere, microbişti fanatizaţi, bădărani, libertini, imaturi." (Acu, sincer, unde-i greşeala?)

Distracţia nr. 1 e că protestul nu este, de fapt, împotriva vreunei discriminări or smth. Motivul protestului e foooarte simplu: "T.A.T.A. va continua propria campanie privind promovarea relaţiei tată-copil, susţinând în continuare proiectul de lege privind sărbătorirea ZILEI TATĂLUI pe data de 2 IUNIE". (hahahahaha)

Eu înţeleg că băieţii ăştia fac primii paşi în dezbateri fără fotbal, politică, Elodia, Videanu şi preţul benzinei. (Sau e doar efectul lipsei lui Turcescu?) Da' chiar asta să fie tema lor de debut? Cât mai durează până face DDD nişte spoturi cu clarvăzători care să ne zică cine a furat ziua bărbatului şi unde a dus-o?

P.S. Pentru cunoscători: Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor îl are ca preşedinte pe Bogdan Drăghici. Am zis eu că băiatul ăsta progresează constant: a început cu scandal cu Blaga, a continuat cu scandal cu justiţia, după aia cu ăia despre care şi-a imginat că l-au bătut când avea mulţi bani în buzunar, după aia cu fosta nevastă care şi-a luat lumea-n cap şi acu cu bărbaţii care susţin 5 mai. Oare încotro se duce după asta?

3 comentarii:

Anonim spunea...

tata astia parca erau au mai fost bagati si in scandaluri politice tip otv.

am vazut ca au un panou http://tata.org.ro/index.php?meniu=foto_album&option=com_content&task=view&id=76&Itemid=103 :)))))))

Tiribonflax spunea...

@ Bogdan Drăghici - stimabile, ţine-ţi comunicatele departe de acest site.

Tiribonflax spunea...

@ costi - Doamne, sper că e un photoshop bun şi că aşa ceva n-a fost afişat pe undeva. mare ţi-e grădina.........