miercuri, 26 martie 2008

Se-arată ceva-ceva în PD-L

De câteva zile lumea a-nceput să plece din PD-L. Pe plan local se vede treaba că PD+PLD nu e egal LOVE, că prea mulţi foşti liberali s-au trezit că-i mâncă-n cur ca pe Zambilica (scuzaţi franceza). Şi ce e mai frumos în poveste e că nu numai pe ei.

Trei filiale comunale PD-L din judeţul marinăresc Constanţa au părăsit nava ancorată la chei. Pe lângă ei au mai plecat sau intenţionează să plece spre zări albastre cei din municipiile Târnăveni şi Sighetu Marmaţiei şi ceva foşti liberali din Paşcani.


Acu trebuie să recunosc că bomba abia urmează. Pentru că n-am zis încotro se-dreaptă râuri-râuri foştii băsescieni. Cei mai mulţi preferă imoralitatea şi intră în PC, alţii vor ciobănie şi aleg PNG. Mai sunt şi câţiva care s-au dat cu ursul carpatin al PIN-ului, iar restul s-au reorientat spre PSD.

Or fi ele filiale locale, da' io aş zice că nu e niciodată bine ca politicienii să uite sloganul CEC-ului de pe vremea copilăriei noastre: "leu cu leu se face suta". Eu zic că o să mai auzim de-astea. Iar dac-or fi îndeajuns de multe se va lăsa cu suprize la locale.

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu cred ca doar a fluierat base redistribuirea fortei de munca, sa nu para unanimitatea prea unanima:-)

Tiribonflax spunea...

eu cred că nu :)