miercuri, 19 martie 2008

Scurtă (I)

  • n-am idee nici de ce şi nici pentru cât timp, dar semafoarele din Piaţa Iancului sunt azi toate pe galben intermitent. Cam cât efect credeţi că au semnalizările a doi amarâţi de poliţişti într-o intersecţie în care se intră din şase drumuri şi două parcări?

3 comentarii:

Anonim spunea...

vad in trafic cum politistii se sincronizeaza destul de greu cu ei insisi,ce sa mai vorbim de sincronizarea cu semaforul din intersectia anterioara, care functioneaza, sau cu afluenta de masini...
tot e bine ca s-au gandit unii prin tara sa initieze cursuri de balet pentru dirijorii de trafic. daca tot o rasolesc,macar s-o faca gratios...

Tiribonflax spunea...

la ce-am văzut eu azi ar fi nevoie de un întreg corp de balet :)

kmi spunea...

spre zero barat...rezultatul activitatii politistilor. Cred ca semafoarele-s pe cale sa clacheze...In weekend, tot weekend-ul, nu au functionat niste semafoare prin Baneasa si nu a stat niciun politist in intersectie...cosmar pentru cei care vroiau sa traverseze DN1.
Aseara, insa, nu functiona semaforul de la intersectia lui B. Vacarescu cu str. Fabrica de Glucoza...saracii, cei care vroiau si ei sa plece acasa de la serviciu, din cele 485 de firme care activeaza in zona Iride...Cred ca semafoarele au astenie!