miercuri, 26 martie 2008

Nu înţeleg

  • de ce Băsescu a ţinut morţiş să decoreze fotbalişti, indiferent de generaţia din care au făcut parte, taman în mijlocul unei perioade în care cluburile sunt acuzate că fac mega-blaturi, impresarii şi finaţatorii fac drumuri pe la DNA pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, iar scandalul de la Rapid-Steaua încă nu s-a terminat. Cum să decorezi reprezentanţii unui fenomen care pute înfiorător?

2 comentarii:

Anonim spunea...

vroiam sa tratez problema pe blogul meu dar m-am razgandit, ca prea i se a importanta basescului.dar, daca tot ai deschis subiectul iti spun eu de ce: pentru ca sportivii au in jurul lor o aura de popularitate iar superbase asta e un vampir din punctul asta de vedere. sta, evalueaza situatia si cand simte ca-i momentul actioneaza, suge din aura de popularitate a altora si o face pe a sa mai stralucitoare.

Tiribonflax spunea...

titlul iniţial al postarii era "cum să faci ce-ţi face bine, chiar de nu e bine", deci suntem pe aceeaşi lungime de undă.

da' după aia mi-am dat seama că de fapt încep să nu mai înţeleg :) poate intră creierul meu în grevă şi nu mai vrea să înţeleaga, naiba ştie.