luni, 24 martie 2008

Cam aşa va fi în Bucureşti în timpul summit-ului NATO
















(sursa)

7 comentarii:

Anonim spunea...

io zic sa ai grija ce spui de summit pe blog ca imediat te trezesti la stirile tvr intr-o stire semnata ciprian baltoiu. nu pot sa cred ca tvr-ul a difuzat o stire care avea ca tema anuntul de pe blogul www.boo.ro.aceea cu "sniper position for rent". ca securistii n-au simtul umorului si trebuie sa cerceteze treaba, sa nu se trezeasca surprinsi, inteleg.ca televiziunea nationala da stirea ca si cum anuntul ar fi fost real si amenintarea pluteste in aer...ei bine, pe asta chiar n-o inteleg.cu atat mai mult cu cat e clar pentru oricine are doi neuron activi ca o cladire de pe care se vede direct casa poporului si suficient de bine incat sa puna probleme de securitate(eventual)a fost deja "inchiriata" de sniper-ii guvernamentali.iezuş maria, de terorişti am inţeles cine ne scapă.de ştiri insa, cred ca nu mai avem scăpare...:-)

Tiribonflax spunea...

hahahahahaha uite ce pierd dacă nu mă uit la tvr :::)))

da' totuşi, n-a fost nicio urmă de ironie în tonul ştirii lui bălţoiu? chiar nimic-nimic?

Anonim spunea...

mmmmm nu

Tiribonflax spunea...

gata, am găsit ştirea http://tvr.ro/articol.php?id=33344&c=47

of, Doamne, of, of, că mai mult nu pot zice :)

da' acu mă apasă o întrebare: cum poate un om ocupa un metru liniar? :):):):) şi, în plus, cum poate aduce persoane suplimentare pe un metru liniar?

Anonim spunea...

eu cred ca la intrebarea cu metrul liniar ar putea sa-ti raspunda mutu si ion ion tiriac.si alti copii de bani multi gata din tara asta.dar nu despre cum se ocupa ci despre cum SE FOLOSESTE un metru liniar:-)

Tiribonflax spunea...

sau cum se consumă un metru liniar :):):):):):):)

Anonim spunea...

ioi ioi se vede ca nu sunteti ardeleni si ca nu ati simtit mistocareala din stirea asta ! Am vazut-o acum si mi se pare cap coada facuta la misto ! Asculta intonatia din vocea care se aude in material ! Muzica din filme etc etc ! Hai ma ca a fost fain sa vezi asa ceva la tvr ! :)
Adriana - Paris